Obrazom: Fico je po operácii späť v práci, viedol rokovanie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Robert Fico
Predseda vlády SR Robert Fico počas rokovania 6. schôdze vlády SR. Bratislava, 4. máj 2016. Foto: SITA/Marko Erd

BRATISLAVA 4. mája (WebNoviny.sk) – Stredajšie rokovanie vlády opäť viedol Robert Fico. Premiéra len v nedeľu prepustili z Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb (NÚSCH) v Bratislave, kde sa podrobil kardiochirurgickému zákroku, do domáceho liečenia. Ako v nedeľu povedala hovorkyňa NÚSCH Dobroslava Krajačičová, premiéra prepustili do domáceho liečenia vzhľadom na priaznivý vývoj zdravotného stavu.

Premiér prepustenie do domácej liečby oznámil sám cez Facebook. „Dnes ma prepustili a čaká ma rehabilitácia,“ napísal Fico na svojom profile. Ako ďalej napísal, 16 dní mal možnosť z blízka sledovať prácu lekárov, zdravotných sestier a ostatných zdravotníckych pracovníkov v špičkovom ústave. Všetkým poďakoval za to, čo urobili pre neho a čo robia pre ostatných pacientov.

Premiér Robert Fico bol v ústave hospitalizovaný od štvrtka 14. apríla. Do Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb prišiel sám v sprievode ochranky. Operovali ho 22. apríla, podrobnosti o premiérových zdravotných ťažkostiach na jeho žiadosť a žiadosť rodiny ústav nezverejňoval.

Podľa informácii Denníka N Ficovi pre zúžené cievy urobili lekári bypass. Po dohode ho v práci, tam kde bola potrebná jeho fyzická prítomnosť, zastupovali vicepremiéri. Programové vyhlásenie vlády tak v parlamente predstavoval Peter Pellegrini a vládu zas viedol Robert Kaliňák.

Robert Fico
Foto: SITA/Marko Erd
Robert Fico
Foto: SITA/Marko Erd
Robert Fico
Foto: SITA/Marko Erd

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Peter PellegriniRobert FicoRobert Kaliňák
Firmy a inštitúcie Vláda SR