Obrazom: Kamión visel z mosta, nehoda sa stala v Žiline

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Kamión visel z mosta, nehoda sa stala v Žiline
Dopravná nehoda kamióna v Žiline. ktorý spadol z mosta. Žilina, 12. máj 2016. Foto: SITA/Prezídium HaZZ

ŽILINA 12. mája (WebNoviny.sk) – Na hlavnom ťahu cez Žilinu, na križovatke medzi Košickou a Ľavobrežnou, visel z nadjazdu kamión. Nehoda sa stala krátko predpoludním,

Obrazom: Nehoda kamióna v Žiline

„Hasiči poskytli zranenému vodičovi prvú pomoc a odovzdali ho do starostlivosti záchrannej zdravotnej službe. Hasiči kamión zabezpečili proti vzniku požiaru. Náves museli zaistiť proti pohybu, keďže hrozilo jeho prevrátenie,“ uviedla žilinská krajská hovorkyňa hasičov Miroslava Ondrichová. Pomocou žeriavov potom náves kamióna dali dole z mosta.

Kamionista z Poľska, smerujúci z Košickej na Ľavobrežnú, pravdepodobne dostal defekt a v protismere zišiel z nadjazdu. Ťahač skončil na ceste pod mostom a náves zostal zadnou časťou visieť na moste. Vodič kamióna je podľa prvých informácií zranený len ľahko, iné zranenia zatiaľ hlásené neboli.

Visiaci kamión z nadjazdu už zvesili. Kolóny na hlavnom ťahu cez Žilinu sa už rozpustili a doprava je bez zdržania. Kamión je odstavený na krajnici cesty spájajúcej Hviezdoslavovu s Košickou. Na približne 50-metrový úsek poškodených zvodidiel upozorňujú výstražné dopravné značky.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia