Chuť tohto leta - pivo a bylinky

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: HEINEKEN Slovensko

BRATISLAVA 12. mája (WBN/PR) – Na tohtoročné leto si pivovarníci z Hurbanova pripravili netradičnú kombináciu – pivo Zlatý Bažant sa rozhodli skombinovať s výťažkami z byliniek. Vznikol tak osviežujúci Zlatý Bažant Radler Bylinky, ktorý bude v limitovanej edícii dostupný ako letné doplnenie portfólia obľúbených radlerov. Novinka s obsahom alkoholu do 2% vznikla spojením piva Zlatý Bažant a limonády s prírodným extraktom ôsmich bylín a korenín. Výnimočná domáca originalita v podobe najlepšieho slovenského piva a tradičných byliniek poteší od mája všetkých, ktorí hľadajú nízko alkoholické osvieženie s neobyčajným charakterom.

Zlatý Bažant Radler priniesol v tomto roku už dve inovácie, obe v kategórii radlerov bez obsahu alkoholu. V marci to bolo nové balenie nápoja Zlatý Bažant Radler 0.0% v praktickej uzatvárateľnej PET fľaši, za ktorým nasledovala nová príchuť Levanduľa – Čierna Ríbezľa. Aktuálna novinka v limitovanej edícii je doplnením ponuky radlerov značky Zlatý Bažant s obsahom alkoholu do 2%. K príchutiam Citrón, Citrón-Baza-Mäta a Grapefruit tak na leto pribudne Zlatý Bažant Radler Bylinky inšpirovaný vôňami slovenskej prírody.

Zlatý Bažant Radler Bylinky obsahuje prírodné extrakty z bylín ako je koreň valeriány, materina dúška, koriander, bazalka, majorán, levanduľa a ďalšie.. Rovnako ako všetky radlery z dielne značky Zlatý Bažant, aj Zlatý Bažant Radler Bylinky je vyrobený z čisto prírodných ingrediencií, bez konzervantov a umelých farbív, na báze najlepšieho slovenského piva. Citrónová a jablková šťava nápoju prepožičiava občerstvujúcu sviežosť a bylinky mu dodávajú jedinečnú chuť.

„Pri výrobe našej letnej novinky sme sa opäť inšpirovali chuťou domácich limonád a tradičnými slovenskými ingredienciami. Pivo Zlatý Bažant sa tak rozhodli skombinovať s ovocnými šťavami a s neobyčajnou chuťou byliniek a korenín. Vďaka nízkemu obsahu alkoholu do 2% je Zlatý Bažant Radler Bylinky výborným spoločníkom na horúce slnečné dni,“ hovorí Matúš Benža, brand manažér značky Zlatý Bažant Radler.

Zlatý Bažant Radler s príchuťou Bylinky je dostupný na trhu od mája 2016 až do konca letnej sezóny v plechovkovom balení s objemom 0,5l. Odporúčaná cena nápoja pre maloobchodné siete je 0,86 EUR. Ako ďalšia z inovácií pivovaru Hurbanovo potvrdzuje líderské postavenie značky Zlatý Bažant na trhu s radlermi, ktoré zastáva už od otvorenia tejto kategórie na Slovensku v roku 2011.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Heineken Slovensko