Lidl je najkvalitnejším medzinárodným maloobchodným reťazcom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Lidl

BRATISLAVA 20. mája 2016 (WBN/PR)

Druhý ročník prieskumu QUDAL potvrdil, že zákazníci považujú medzinárodný maloobchodný reťazec Lidl za najkvalitnejší na slovenskom trhu.

Lidl obhájil pozíciu najkvalitnejšieho medzinárodného maloobchodného reťazca na Slovensku, na základe názoru spotrebiteľov získal päťhviezdičkovú medailu kvality. Prieskum verejnej mienky QUDAL – Quality meDAL – realizovala v marci medzinárodná organizácia ICERTIAS zo Švajčiarska. Prieskum sa konal na reprezentatívnej vzorke 1200 Slovákov. Lidl uspel v tejto kategórií aj v historicky prvom prieskume QUDAL v máji 2014.

„V čoraz náročnejšom maloobchodnom prostredí spotrebitelia opätovne označili Lidl za spoločnosť, na ktorú sa môžu spoľahnúť pokiaľ hľadajú najvyššiu kvalitu,“ konštatuje sa v komuniké ICERTIAS. Organizácia meria skúsenosti a spokojnosť občanov s kvalitou ponúkaných produktov a služieb. Prieskum sa uskutočnil metódou CAWI, jeho respondentmi boli občania Slovenska nad 15 rokov. QUDAL nemeria podiel na trhu a ani silu značky, ale výhradne iba skúsenosť, spokojnosť s kvalitou služby a ponuku trhu tak, ako ich vnímajú opýtaní.

Lidl, ktorý je trojnásobným víťazom Ceny verejnosti v rámci súťaže Obchodník roka, získal pre obdobie rokov 2015 a 2016 taktiež sedem medailí Best Buy. Toto ocenenie sa taktiež udeľuje na základe výsledkov nezávislého prieskumu verejnej mienky a zohľadňuje najlepší pomer kvality a ceny. „Vysvedčenie nám každý deň vystavujú naši zákazníci, ich priazeň a dôvera je pre nás najlepším ocenením. Úspech v podobe zisku QUDAL či Best Buy považujeme za potvrdenie toho, že sme sa rozhodli pre správnu cestu. Náš koncept je postavený na privátnych značkách, vďaka ktorým dokážeme ponúkať výrobky vysokej kvality za priaznivé ceny,“ uviedol Tomáš Bezák, hovorca spoločnosti Lidl Slovenská republika.

Otázky v prieskumoch QUDAL i Best Buy sú otvorené. Respondenti si teda nevyberajú z predvolených odpovedí, ale na otázky odpovedajú výlučne na základe vlastnej spotrebiteľskej skúsenosti. Zlatú medailu QUDAL s maximálnym počtom piatich hviezdičiek získavajú iba tie produkty a služby, ktoré zákazníci označili za najkvalitnejšie v danej kategórií.

Vždy aktuálne a zaujímavé informácie o spoločnosti Lidl Slovenská republika nájdete na sociálnych sieťach.

Facebook: https://www.facebook.com/lidlslovensko

Instagram: https://instagram.com/lidlsk/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC5oGq-pQRauK3TFdDa0ZPAQ

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/lidl-slovenská-republika-v-o-s-

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Lidl