Pre dizajnovú domácnosť siahnite po kvalitných materiáloch

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať

BRATISLAVA 3. júna (WBN/PR) – Pri stavbe či rekonštrukcii domácnosti sa všetci tešíme najmä na výber nábytku či doplnkov, dôležitejšia práca nás však čaká ešte pred tým. Výber podlahy, obkladov alebo kuchynskej dosky je pre vzhľad nášho budúceho domova kľúčový. Najdôležitejším kritériom pri výbere je kvalita materiálov. Technistone predstavuje nové rady produktov, ktoré okrem výnimočnej kvality oslňujú jednoduchým no výnimočným dizajnom.

Mramor s vylepšenými vlastnosťami

Spoločnosť Technistone, popredný český výrobca technického kameňa, prináša do svojho portfólia novinku: kolekciu Noble s luxusným mramorovým vzhľadom. Elegantný kompozitný materiál v sebe spája mimoriadnu estetiku mramorového vzhľadu s vynikajúcimi vlastnosťami. K dispozícii sú viaceré farebné alternatívy v odtieňoch bielej, béžovej, sivej a hnedej s čiernymi alebo sivými žilami, ktoré prechádzajú celou štruktúrou dosky. Technický kameň je dostupný v lesklej alebo matnej verzii. Niektoré odtiene na prvý pohľad nerozoznáte od prírodného mramoru, pri bežnom používaní odhalíte pozitíva tohto materiálu.

Rozžiarte si domácnosť kávovými odtieňmi

Druhou novinkou sú nové kávové odtiene kolekcie Starlight. Nové odtiene Corto, Latte, Mocca a Frappe sa výborne hodia do kuchýň a kúpeľní. Trend kávových farieb je módny, no zároveň nadčasový. Kolekcia Starlight je typická svojou zrkadlovou štruktúrou, ktorá rozjasní každý interiér a dodá mu neopakovateľný šarm. Odtieň Corto predstavuje tmavú a silnú kávu, smotanovo béžový odtieň Latte a arašidový Mocca sú ideálne pre kombinácie s drevom. Frappe prináša do teplých odtieňov trocha chladnej sivej.

Budúcnosť patrí kompozitom

Vynikajúcou voľbou pri materiáloch, ktoré sú namáhané a vystavené častému čisteniu, sú kompozitné materiály. Pri výbere novej podlahy, obkladov či kuchynskej linky sa oplatí sústrediť na odolnosť voči tlaku a nečistotám, stabilnú farebnosť. Kompozitné materiály sa vyznačujú práve spomínanými vlastnosťami – sú to materiály tvorené zmesou viacerých materiálov, ktoré kombinujú ich najlepšie vlastnosti. Technický kameň Technistone v sebe kombinuje prírodný kremeň najvyššej kvality a moderné syntetické látky, pričom prevládajú práve tie prírodné. Vďaka unikátnemu zloženiu je mimoriadne trvácny, hygienický a nenasiakavý. Kuchynská linka tak odolá nečistotám, vode, tlaku či škvrnám z rôznych potravín; napríklad z ovocných štiav, čierneho čaju, kávy či vína.

Kvalita overená. Prišiel čas na dizajn

Pri výbere dizajnu sa fantázii medze nekladú. Neexistujú všeobecne platné pravidlá, vkus aj potreby ľudí sa v čase menia a vybavenie morálne zastaráva. „Kúpeľňu aj kuchyňu meníme za svoj život niekoľkokrát. Pri kuchyni však nemusíme meniť všetko – stačí vymeniť dvierka a korpusy. Kvalitná kuchynská doska nestarne, predstavuje teda dlhodobú investíciu,“ vysvetľuje architekt Ing. Arch. MgA Jíři Bíza.

Viac informácií nájdete na https://www.technistone.com/cz/.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať