Obrazom: Žiaci si prevzali vysvedčenia, začínajú prázdniny

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Žiaci v základných a stredných školách si v utorok prevzali od svojich triednych učiteľov koncoročné vysvedčenia. Výnimkou boli deti Základnej školy Pri Kríži, ktorým vstupenku do prázdnin odovzdal minister školstva, vedy, výskumu a športu Juraj Draxler. Žiaci si od školy oddýchnu dva mesiace. Vyučovanie v školskom roku 2015/2016 sa začne 2. septembra. Foto: Foto: SITA/Ján Slovák

BRATISLAVA 30. júna (WebNoviny.sk) – Žiaci v základných a stredných školách si vo štvrtok 30. júna prevzali od svojich triednych učiteľov koncoročné vysvedčenia.

Obrazom: Minister Plavčan odovzdával koncoročné vysvedčenia

Základné školy v tomto školskom roku navštevovalo 427-tisíc žiakov, stredné školy navštevovalo 215-tisíc študentov a vyše 34-tisíc žiakov bolo v špeciálnych školách. Agentúru SITA o tom informoval komunikačný odbor ministerstva školstva. Do prvého ročníka ZŠ by malo budúci školský rok nastúpiť približne 56-tisíc žiakov.

Od piatka 1. júla sa začínajú letné prázdniny. Žiaci si od školy oddýchnu dva mesiace. Vyučovanie v školskom roku 2016/2017 sa začne 5. septembra.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia