Sieť ŠKODA Handy ZŤP centier sa rozrastá

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Škoda Auto

BRATISLAVA 29. júla 2016 (WBN/PR)

– ŠKODA Handy ZŤP: Program rozvoja dopravnej mobility osôb so zdravotným postihnutím

– Noví partneri programu v Košiciach, Poprade, Trenčíne a vo Zvolene

– Už 10 ŠKODA Handy ZŤP centier na Slovensku

Unikátny projekt ŠKODA Handy ZŤP centier, ktorý už viac ako päť rokov prináša riešenia pre rozvoj dopravnej mobility osôb so zdravotným postihnutím a ich integráciu, rozširuje svoje pôsobenie. Na základe pozitívnych ohlasov sa do projektu v tomto roku zapojili ďalší štyria autorizovaní partneri ŠKODA AUTO. Aktuálne poskytuje svoje služby hendikepovaným motoristom na Slovensku už desať ŠKODA Handy ZŤP centier.

Program ŠKODA Handy ZŤP hlási štyroch nových partnerov. Sieť špecializovaných centier, ktoré odstraňujú bariéry pre hendikepovaných motoristov, rozšírila svoju pôsobnosť do ďalších častí Slovenska. Nové centrá otvorili autorizovaní partneri ŠKODA AUTO v Košiciach, Poprade, Zvolene a v Trenčíne. Držiteľom preukazu ZŤP, bez ohľadu na rozsah a formu postihnutia, ponúka pomoc pri riešení dopravnej mobility už desať špecializovaných ŠKODA Handy ZŤP centier na Slovensku.

„ŠKODA sa dlhodobo angažuje v aktivitách, ktoré podporujú znevýhodnené skupiny a pomáhajú zdravotne postihnutým ľuďom viesť plnohodnotný a aktívny život. Program ŠKODA Handy ZŤP je výkladnou skriňou nášho snaženia. Skvelá spätná väzba od zákazníkov je pre nás najlepším vysvedčením. Zároveň je aj motiváciou nielen rozširovať pôsobnosť centier do každého kraja Slovenska, ale aj skvalitňovať služby a byť spoľahlivým partnerom,“ hovorí Ing. Marek Růžička, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Každé centrum ponúka širokú škálu benefitov. Odborníci v centrách poradia držiteľom ZŤP preukazu, na čo všetko majú nárok, či už vo forme príspevkov na kompenzáciu, zľavy z ceny automobilu alebo ďalších služieb. Klienti môžu očakávať napríklad zľavu 7 % z ceny nového automobilu, 10 % z poistnej sumy, zvýhodnené ceny náhradných dielov a práce, akciové financovanie, zvýhodnené úročenie, náhradné vozidlo alebo zvýhodnené ceny pri odťahových službách. Cenné rady poskytnú pracovníci centier pri kúpe a prípadnej úprave nového auta, zohľadňujúcej druh a rozsah zdravotného postihnutia. Benefitom je aj následná profesionálna servisná starostlivosť tak o nové, ako aj ojazdené automobily. Centrá sú vybavené aj trenažérom simulujúcim ručné riadenie.

Škoda Auto
Foto: Škoda Auto

Služby programu ŠKODA Handy ZŤP ponúkajú vo svojich modernizovaných priestoroch autorizovaní partneri ŠKODA AUTO: IMPA Bratislava, Porsche Bratislava, Todos Bratislava, Autoprofit v Galante, PO CAR v Prešove, IMPA v Žiline, Auto Gábriel v Košiciach, Autonova v Poprade, Prvý Trenčiansky Autoservis v Trenčíne a AUTO SLOVÁK vo Zvolene.

Gestor projektu, spoločnosť AV Mobilita, otvoril už aj prvý kamenný showroom ŠKODA Handy ZŤP v Záhorskej Bystrici. Showroom ponúka komplexnú prezentáciu jednotlivých centier, ich služieb a benefitov pre držiteľov preukazov ZŤP. Spoločnosť úzko spolupracuje s centrami, spolkami a združeniami zameranými na pomoc hendikepovaným občanom, a taktiež s Úradom práce, sociálnych vecí a rodiny z titulu nárokov na finančnú participáciu pri kúpe alebo servise vozidiel. S projektom sa môžu záujemcovia oboznámiť aj v iných mestách, kde sa jednotlivé centrá prezentujú na rôznych kultúrnych, spoločenských alebo športových podujatiach.

Všetky informácie o programe ŠKODA Handy ZŤP sú k dispozícii na stránke www.skoda-auto.sk alebo www.avmobilita.sk.

Pre ďalšie informácie, prosím, kontaktujte:

Roman Rajtár, PR manager, ŠKODA AUTO Slovensko s.r.o.

Roman.rajtar@skoda-auto.sk; +421 904 701 339

Ďalšie informácie pre média nájdete na: https://www.skoda-storyboard.com/en/media-room/en/_layouts/Skoda.PRPortal/homepage.aspx

prihl. meno: „novinar sk“, heslo: slovensko

ŠKODA AUTO

– je jedna z najstarších automobiliek na svete. Od roku 1895 sa v sídle spoločnosti v Mladej Boleslavi vyrábali najprv bicykle, čoskoro nasledovali aj motocykle a automobily,

– ponúka v súčasnosti šesť modelových radov osobných automobilov: Citigo, Fabia, Rapid, Octavia, Yeti a Superb,

– v roku 2014 dodala zákazníkom prvýkrát v jednom roku celosvetovo viac ako milión vozidiel,

– od roku 1991 patrí pod Volkswagen, jeden z globálne najúspešnejších automobilových koncernov. ŠKODA AUTO v koncernovom zväzku samostatne vyrába a vyvíja okrem vozidiel aj komponenty ako motory a prevodovky,

– prevádzkuje tri výrobné závody v Českej republike; vyrába v Číne, Rusku, na Slovensku a v Indii väčšinou prostredníctvom koncernových partnerstiev, ďalej tiež na Ukrajine a v Kazachstane v spolupráci s lokálnymi partnermi, zamestnáva celosvetovo približne 25 800 pracovníkov a je aktívna na viac ako 100 trhoch.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Škoda Auto