Iná vláda ako súčasná vzniknúť nemohla, tvrdí Martin Fedor

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Martin fedor
Foto: SITA//Diana Černáková

BRATISLAVA 10. augusta (WebNoviny.sk) – Poslanec NR SR Martin Fedor je podľa zloženia a spôsobov opozície presvedčený, že iná vláda ako zo strán Smer-SD, SNS, Most-Híd a Sieť vzniknúť nemohla.

„Bol som kritický k rýchlosti, ako koalícia vznikla, ale sledujúc zloženie a spôsoby súčasnej opozície, som presvedčený, že iná možnosť ani nebola,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA člen Zahraničného výboru NR SR Martin Fedor zo strany Sieť. Podľa neho aj v mnohých iných krajinách vznikajú podobné koalície strán ako zástancov zdravého rozumu proti trendom extrémizmu a manipulácie verejnej mienky.

Fedora mrzí, že sa nechala aj veľká časť opozície na Slovensku zlákať na populistickú, protieurópsku rétoriku. „V snahe za každú cenu sa odlíšiť od ostatných, jednoducho nastúpila na totálne neprijateľnú cestu spochybňovania významu únie pre Slovensko. V rozpore so zdravým rozumom a záujmami nášho štátu a občanov,“ vyhlásil poslanec Fedor.

Podľa neho jasne proeurópska, vypočítateľná politika nemohla byť garantovaná v inom zoskupení politických strán, ako je to v súčasnej vláde. „U súčasnej opozície záujem o presadzovanie takejto politiky nevidím,“dodal.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Martin Fedor
Firmy a inštitúcie Vláda SR