Hľadajú muža podozrivého z vykrádania skriniek na kúpalisku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Polícia pátra
Polícia pátra po mužovi podozrivom z vykrádania skriniek na kúpalisku vo Veľkom Mederi. Neznámeho muža zachytili kamery. Bratislava, 10. august 2016. Foto: SITA/KR PZ Trnava

BRATISLAVA/VEĽKÝ MEDER 10.augusta (WebNoviny.sk) – Polícia pátra po mužovi podozrivom z vykrádania skriniek na kúpalisku vo Veľkom Mederi. Neznámeho muža zachytili kamery. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, páchateľ okradol manželov z Čadce o osobné doklady, peňaženky a bankomatovú kartu, z ktorej neskôr vybral 200 eur.

Následne sa vlámal do skrinky 48-ročnej ženy a zobral peňaženku s hotovosťou, stravnými lístkami a bankomatovou kartou. Peniaze v tomto prípade nevybral. Žene spôsobil škodu za takmer 130 eur. Polícia v prípade začala trestné stíhanie vo veci pre krádež a neoprávnené vyrobenie a používanie platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty.

Trestná sadzba v takomto prípade je až päť rokov. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri vypátraní zlodeja, je možné oznámiť na linke 158.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia