Daniela Lipšica polícia obvinila z usmrtenia chodca

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Daniel Lipšic
Poslanec za stranu OĽaNO-NOVA Daniel Lipšic počas tlačového brífingu k dopravnej nehode, pri ktorej v pondelok 19. septembra 2016 zrazil chodca. Bratislava, 20. september 2016. Foto: SITA/Marko Erd

BRATISLAVA 23. januára (WebNoviny.sk) – Polícia už obvinila Daniela Lipšica, ktorý 19. septembra 2016 večer v Bratislave zrazil 72-ročného muža. Informuje o tom internetový portál televízie Markíza tvnoviny.sk.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III vzniesol na základe zabezpečenej dôkaznej situácie, po vykonaní potrebných procesných úkonov, ako aj po dôslednom preštudovaní doručených výsledkov znaleckého posudku z odboru cestnej dopravy, obvinenie z prečinu usmrtenia 43-ročnému Danielovi z Bratislavy,“ potvrdila TV Markíza hovorkyňa KR PZ Bratislava Lucia Mihalíková.

Dnes už bývalý poslanec bezprostredne po udalosti poskytol mužovi prvú pomoc a podrobil sa skúške na alkohol, ktorá bola negatívna. Staršieho chodca potom previezli do nemocnice, kde zraneniam podľahol. Nehoda sa stala na križovatke Kutuzovovej a Vajnorskej okolo 20:00. Lipšic šoféroval Škodu Superb, pripomína portál.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Daniel Lipšic