Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Foto: Hubert J.E.
3. decembra 2014 SprávySlovensko od WBN/PRSITA Diskusia(0)

Slovenský sekt zabojoval na prestížnej súťaži vo Francúzsku

BRATISLAVA 3. decembra (WBN/PR) – Môžu slovenské vína vyhrať prestížne ocenenie aj vo Francúzsku – v kolíske šampanského? Slovenské vína a sekty sú už pravidelne oceňované na zahraničných vinárskych súťažiach. Inak tomu nebolo ani na prestížnej francúzskej súťaži šumivých vín Effervescents du Monde 2014, odkiaľ si exkluzívny sekt Johann E. Hubert priniesol striebro.

V meste Dijon sa konal už 12. ročník medzinárodnej súťaže šumivých vín Effervescents du Monde. Prihlásených bolo viac ako 600 vín z 28 krajín sveta s cieľom presvedčiť o svojej kvalite 100 vinárskych odborníkov. Degustácia prebiehala 19. – 21. novembra 2014 a výsledky sú známe práve v týchto dňoch. Johann E. Hubert získal napriek silnej zahraničnej konkurencii striebornú medailu.

Sekt Johann E. Hubert presvedčil odbornú komisiu vďaka svojej kvalite, pod ktorú sa podpísala klasická metóda výroby a 12 mesiacov zrenia vo fľašiach procesom druhotného kvasenia. Odborníci ocenili aj harmóniu chutí odrôd Rulandské šedé a Veltlínske zelené, ktorá sa v ňom snúbi a eleganciu tohto šumivého vína, ktorú podčiarkuje luxusná fľaša.

Viac informácií nájdete na www.hubertsekt.sk.

Odporúčané články

Valentínsky bedeker pre všetkých zamilovaných Hubert J.E. podporí vinársku školu v Modre

Témy

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Napíšte prvý komentár!

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Slovensko

Ankety

Opäť sa začalo hovoriť o Mečiarových amnestiách, mali by ich podľa vás zrušiť?

Aktuálne témy

Autolike.sk

Dámskajazda

DRAN.sk

NAJKY.sk

Mňamky-recepty

najAPPKY.sk

Podnikam.sk

Byvanie je hra

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

OK

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...