SND už predáva Abonentky na sezónu 2013/2014

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bez názvu
Foto: Slovenské národné divadlo

BRATISLAVA 20. mája (WBN/PR) – Lacnejšia ako bežná vstupenka, bez čakania v rade, vlastné miesto v hľadisku – to sú hlavné benefity, ktorými disponuje Abonentná vstupenka SND na divadelnú sezónu 2013 / 2014.

Pri príležitosti 200. výročia narodenia hudobného velikána Giuseppe Verdiho a budúcoročného 450. výročia narodenia divadelného génia Williama Shakespeara sa atraktívna ponuka abonentných balíčkov rozšírila o dva mimoriadne – Verdi a Shakespeare. Práve Shakespearovský balíček obsahuje nielen činoherné, ale navyše aj operné i baletné predstavenia späté s menom obľúbeného anglického dramatika.

Milovníkov umenia, ktorí holdujú opere a baletu, istotne poteší balíček s premiérami. Myšlienku, že s kvalitnou kultúrou by si mali ľudia „potykať“ už v mladosti, sa Slovenské národné divadlo rozhodlo posilniť abonentkou pre detského diváka. Špeciálne pre firmy sú v predaji dva typy abonentiek na činohru, vďaka ktorým môžu zamestnávatelia potešiť svojich zamestnancov či klientov.

Abonentky SND sú v predaji výhradne v pokladnici novej budovy Slovenského národného divadla každý pracovný deň od 10.00 do 14.00 h len do konca júla. Bližšie informácie je možné získať v pokladniciach SND, na internetovom portáli www.snd.sk a na infolinke pre záujemcov o abonentky: +421 (0) 2 204 72 297.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie SND Slovenské národné divadlo