ŠKODA podporuje slovenský hokej už štrnásť rokov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: ŠKODA

BRATISLAVA 6. mája (WBN/PR) – Slovenská hokejová reprezentácia nastúpi s podporou značky ŠKODA už túto sobotu na svoj prvý zápas na 80. Majstrovstvách sveta IIHF v ľadovom hokeji. Značka ŠKODA patrí k významným a dlhoročným podporovateľom slovenského hokeja. ŠKODA AUTO Slovensko je top partnerom Slovenského zväzu ľadového hokeja a slovenskej hokejovej reprezentácie od roku 2002. Z pozície hlavného partnera podporuje aj najvyššiu slovenskú hokejovú súťaž Tipsport extraligu.

„Ľadový hokej a ŠKODA majú veľa spoločného, na Slovensku obzvlášť. Hokej patrí medzi najobľúbenejšie športy Slovákov, automobily značky ŠKODA sú zase ich najžiadanejšou voľbou. ŠKODA AUTO Slovensko je dlhodobo jedným z najväčších podporovateľov slovenského hokeja, tak na úrovni reprezentácie a zväzu, ako aj slovenskej najvyššej súťaže alebo hendikepovaných sledge hokejistov. Rovnako ako každý rok na majstrovstvách sveta, aj teraz budeme slovenskému tímu na čele s trénerom Zdenom Cígerom držať palce,“ hovorí Ing. Marek Růžička, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

ŠKODA AUTO Slovensko je top partnerom Slovenského zväzu ľadového hokeja a slovenskej hokejovej reprezentácie od roku 2002. O mobilitu hokejového hnutia sa aktuálne stará 11 automobilov značky ŠKODA počnúc modelom Rapid, Yeti až po vlajkovú loď značky, model Superb. Z pozície hlavného partnera podporuje mladoboleslavská značka najvyššiu slovenskú hokejovú súťaž Tipsport extraligu. ŠKODA podporuje na Slovensku aj hendikepovaných sledge hokejistov.

Najdôležitejšie piliere sponzoringovej stratégie spoločnosti sú ľadový hokej, cyklistika a motoristický šport. Už od roku 1992 je ŠKODA partnerom IIHF majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Na Majstrovstvách sveta IIHF v ľadovom hokeji 2016 v Rusku bude logo značky ŠKODA vidieť na dresoch a prilbách národných tímov Českej republiky a Slovenska. Okrem toho ŠKODA ako hlavný sponzor podporuje tiež Champions Hockey League (CHL) a je partnerom niekoľkých hokejových tímov. Od roku 2012 značka tiež výrazne podporuje dorast. ŠKODA Junior Ice Hockey Cup ponúka mladým talentom príležitosť preukázať svoje schopnosti.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Škoda Auto