Partizan prišiel do Žiliny v najsilnejšej zostave

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať

ŽILINA 26. augusta (WEBNOVINY) – Srbský futbalový veľkoklub Partizan Belehrad pricestoval na Slovensko na odvetný duel play-off (4. predkola) Európskej ligy UEFA 2009/2010 proti domácemu MŠK Žilina v kompletnom a najsilnejšom zložení. Kormidelník „čierno-bielych“ Slaviša Jokanovič, pre ktorého by mal byť štvrtkový zápas na štadióne pod Dubňom s výkopom o 19.30 h posledným na lavičke Partizanu (údajne by ho mal nahradiť Nemec Lothar Matthäus, ktorý však dementoval správy o rokovaniach s vedením belehradského klubu, pozn.), bude mať proti „šošonom“ k dispozícii aj dvojicu Lamine Diarra – Radosav Petrovič. Senegalský útočník a srbský stredopoliar v prvom dueli pred týždňom nehrali pre disciplinárny trest.

Zdravotne v poriadku je podľa srbských médií už aj Goran Gavrančič, ktorého trápilo zranenie slabín. Nastúpiť môžu aj ďalší rekonvalescenti Almami Moreira a Mladen Krstajič, ktorí mali v ostatných dňoch tiež zdravotné problémy.

Prvý zápas medzi Partizanom Belehrad a MŠK Žilina sa minulý týždeň na Balkáne skončil remízou 1:1, šance oboch tímov na postup sú tak stále otvorené. Okrem hráčskej výpravy a členov realizačného tímu sa pod Dubeň chystá aj množstvo priaznivcov úradujúceho srbského šampióna.

SITA

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Lothar Matthäus