Hlasujte za projekt vo svojom regióne a pomôžte mu vyhrať

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nadácia VÚB
Nadácia VÚB

Prvé kolo hodnotenia komunitných projektov registrovaných v grantovej schéme 80 000 eur pre komunity, kde to žije je za nami. Záujem získať komunitný grant malo v tomto roku až 222 projektov, z čoho 209 žiadostí je venovaných oblasti rozvoja komunít a 13 žiadostí je z oblasti komunitného podnikania. 24 nápadov ako vylepšiť život komunít má teraz šancu uspieť v online hlasovaní o financie z Nadácie VÚB. Projekty z celého Slovenska súťažia o priazeň verejnosti do 20. novembra 2016 na www.komunitnegranty.sk.

Hlasujúci majú na výber 48 projektov zameraných na rôzne oblasti – inklúzia zdravotne znevýhodnených a starších, budovanie komunitných centier, oddychových oáz či športových areálov, revitalizácia a zblíženie sa s prírodou… Komunitný grant do výšky až 3 000 eur pre jeden projekt získa spolu 24 projektov, v každom kraji 3 s najväčším počtom hlasov z verejného hlasovania. Rozhodnutie, ktoré 3 projekty v každom kraji Slovenska získajú grant od Nadácie VÚB, máte v rukách práve vy. Ak chcete prispieť k zlepšeniu vášho okolia, zapojte sa do hlasovania a rozhodnite, ktorý komunitný projekt si podľa vás zaslúži grant najviac.

„Na komunitných projektoch je vzácne to, že ľudia sú ochotní dobrovoľne spojiť sily a venovať svoj čas a prácu pre dobro svojho okolia. Takéto aktivity si mimoriadne ceníme a chceme ich podporiť. Náš komunitný program rozvíjame už druhý rok a radi by sme v ňom pokračovali,“ hovorí Alexander Resch, predseda správnej rady Nadácie VÚB.

Detailnejšie informácie nájdete na webstránke www.nadaciavub.sk.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie VÚB Všeobecná úverová banka