Hokejovým sympaťákom je podľa čitateľov Webnovín Tomáš Tatar

Mikina Slovakia
Mikina Slovakia Foto: fanstore.sk

AKTUALIZOVANÉ: Hoci slovenskí hokejisti na ľade zatiaľ veľa hokejového umenia nepredviedli, o ich fyzickej príťažlivosti a mužnosti zrejme nikto nepochybuje :-) Čitatelia, či zrejme viac čitateľky, Webnovín považujú za najväčšieho sympaťáka útočníka Detroitu Tomáša Tatara! Ten získal s prehľadom najviac facebookových lajkov. Na druhé miesto sa dostal veterán Miro Šatan, za ktorým boli v tesnom závese brankári Ján Laco a Jaroslav Janus.

Nevšedné mikiny Slovakia vyhrávajú títo hlasujúci: B. Burešová z Trenčína, Z. Ličáková z Prešova, Ľ. Bielich z Partizánskeho a J. Bobálová z Bratislavy. BLAHOŽELÁME!

—————————————————————————————————————————————–

Pozrite si všetkých našich hráčov vo FOTOGALÉRII a dajte v nej Like alebo Zdieľať najväčším sympaťákom!

Zároveň napíšte do súťažného formulára dole pod týmto textom meno (alebo mená), koho ste vybrali a budete zaradený do losovania o jednu zo štyroch super mikín Slovakia od fanstore.sk!

OBRAZOM: Slovenskí hokejoví reprezentanti

Hlasy posielajte do skončenia šampionátu, teda do nedele 25. mája do 24:00 hod. Losovanie sa uskutoční po skončení šampionátu v pondelok 26. mája.

Zaslanie hlasu sa považuje za súhlas s Podmienkami súťaží na portáli Webnoviny.sk.

POZRITE SI KOMPLETNÚ PONUKU NA FANSTORE.SK!

VYHRAJTE EŠTE VIAC!

Kto bude majstrom sveta v hokeji? Urobte si radosť s MS a vyhrajte super polokošeľu Slovakia s pamiatkou na nezabudnuteľného Pavla Demitru!

Súťaž bola ukončená 10:19:12 27.05.2014. Môžete stále skúsiť štastie v iných súťažiach na SITA.sk
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať