Žena sa vrátila k polícii, zastrelili ju prvý deň v práci

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Policajti našli v dome v štáte Texas osem mŕtvol
Foto: SITA/AP

Washington 28. februára (WebNoviny.sk) – Novoprijatú policajtku v americkom štáte Virgínia prvý deň v práci zastrelili a jej dvaja kolegovia skončili so zraneniami. Policajti zasahovali pri domácej hádke, informovala dnes agentúra AP.

Polícia prijala v sobotu večer okolo 17.30 h miestneho času núdzové volanie nahlasujúce „slovnú hádku“. Incident sa odohral v meste Woodbridge, neďaleko Alexandrie. Bezprostredne nebolo jasné, ako prišlo k výstrelom. Podľa polície však už páchateľa zaistili do väzby a nie je zranený.

Na svojej facebookovej stránke policajné oddelenie oznámilo, že policajtka Ashley Guindonová „v dôsledku zranení, ktoré utrpela počas incidentu“, skonala.

Guindonová slúžila pred niekoľkými rokmi v okresnom policajnom zbore, z ktorého potom odišla. Tento mesiac sa rozhodla k polícii vrátiť, pričom sobota bola jej prvým dňom v uniforme. Uviedol to pre agentúru AP Corey Steward, oficiálny predstaviteľ virgínskeho okresu Prince William. Nevedel však spresniť presný dátum jej prvého nástupu a odchodu z polície.

Podľa facebookového vyhlásenia sa zvyšní dvaja policajti liečia zo zranení. Prípad je predmetom vyšetrovania.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia