Americké Ohio zasiahla tragédia, vrah vystrieľal rodinu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Streľba v americkom štáte Ohio
Na miesto činu vyslali 12 kriminalistov z Úradu pre kriminálne vyšetrovanie štátu Ohio. Foto: SITA/AP

Cincinnati 22. apríla (WebNoviny.sk) – Ôsme mŕtve telo v celkovo už štvrtej lokalite pozdĺž vidieckej cesty v okrese Pike v americkom štáte Ohio našli v piatok vyšetrovatelia tamojšej streľby. Informovala o tom tlačová agentúra AP.

Viaceré americké médiá predtým zhodne informovali, že v okolí rodinného domu sa obeťou streľby stalo sedem členov jednej rodiny. Podľa informácií, ktoré sa odvolávajú okrem iného na miestneho duchovného Phila Fultona, prišlo o život päť detí a dvaja dospelí. Medzičasom sa o týchto obetiach hovorí, že boli zastrelené ako pri poprave.

Naďalej nevedno, či je medzi mŕtvymi aj páchateľ. Informácie zo zámoria síce naznačovali, že by vrah mohol byť na úteku, ani to však nie je isté. Polícia, ktorá uzavrela viaceré objekty v okolí a preventívne obmedzila aj prístup do osem míľ vzdialenej školy, však neinformovala o žiadnej zadržanej osobe.

Americké orgány potvrdili zatiaľ pre tlačovú agentúru DPA len to, že došlo k zločinu, ktorý si vyžiadal viacero obetí. Hovorkyňa prokuratúry uviedla, že presný počet zatiaľ nepozná, šerif z okresu Pike avizoval tlačovú konferenciu. Federálna polícia ponúka miestnym bezpečnostným zložkám pomoc. Na miesto činu vyslali i 12 kriminalistov z Úradu pre kriminálne vyšetrovanie štátu Ohio.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať