Nahý Trump zmizol, sochu politika v Miami niekto ukradol

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
V New Yorku sa objavil nahý Donald Trump
Foto: youtube/PrtSc

MIAMI 23. septembra (WebNoviny.sk) – V Miami niekto odcudzil sochu nahého Donalda Trumpa. Na Twitteri to oznámila tamojšia polícia, informovala tlačová agentúra AP. Polícia uviedla, že socha republikánskeho prezidentského kandidáta v životnej veľkosti zmizla z umeleckej štvrte Wynwood vo štvrtok, vyšetrovatelia však už majú stopu.

Podľa televízie WSVN bezpečnostní strážcovia vo Wynwoode policajtom povedali, že videli skupinu mužov nakladať sochu na pick-up. Svedok vyšetrovateľom povedal, že si auto vyfotografoval, kým odišlo. Polícia si podľa evidenčného čísla zistila majiteľa vozidla a teraz po ňom pátra.

Ide o jednu z nahých sôch Trumpa v životnej veľkosti, ktoré umelecké združenie Indecline rozmiestnilo v auguste na viacerých miestach krajiny. Sochy s vypracovanými fyziologickými detailmi zobrazujú Trumpa s vážnym výrazom v tvári, s extrémne malým penisom a žiadnymi semenníkmi.

„Rozhodli sme sa zobraziť Trumpa bez semenníkov, pretože odmietame uznať, že je mužom, podľa nás je iba malým arogantným dieťaťom,“ vyhlásila vtedy skupina Indecline.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Donald Trump