Martin Kližan má plantárnu fascitídu, vynechá ďalší turnaj

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Martin Kližan
Slovenský tenista Martin Kližan. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 1. apríla (WebNoviny.sk) – Slovenský tenista číslo jeden Martin Kližan nebude 4. – 10. apríla obhajovať titul na turnaji ATP World Tour 250 v marockom Marrákeši (vlani sa podujatie ešte konalo v Casablance v rovnakej krajine). Dúfa, že do súťažného diania sa vráti od 10. apríla na štvornásobne významnejšej akcii ATP World Tour Masters 1000 tiež na antuke v Monaku.

„Dennodenná rehabilitácia u doktora Deleja v zdravotníckom zariadení Sportmed. Diagnóza znie: plantárna fascitída… Ide o väzivový pruh na spodine nohy, ktorý spája pätovú kosť s kĺbmi prstov. V pondelok už začnem ľahšie trénovať a verím, že na Monte Carlo budem fit!“ uviedol 26-ročný Petržalčan prostredníctvom svojej oficiálnej facebookovej prezentácie.

Momentálne 27. muž renkingu Kližan nedohral 13. marca 2. kolo v kalifornskom Indian Wells proti Španielovi Fernandovi Verdascovi. Následne sa zverenec Martina Hromeca odhlásil z ďalšieho podujatia štatútom ATP World Tour Masters 1000 na tvrdom povrchu v Miami na Floride.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Martin Kližan