Čepelová si ako 'lucky loserka' zahrá turnaj v Charlestone

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Jana Čepelová
Slovenská tenistka Jana Čepelová. Foto: SITA/AP

CHARLESTON 4. apríla (WebNoviny.sk) – Slovenská tenistka Jana Čepelová si napokon predsa zahrá v hlavnej súťaži dvojhry na turnaji WTA Premier Volvo Car Open v americkom Charlestone v Južnej Karolíne. Po prehre 4:6, 6:7 (7) s Japonkou Naomi Osakovou vo finálovom 2. kole víkendovej kvalifikácie sa totiž stala tzv. lucky loserkou.

Dvadsaťdvaročná Košičanka nastúpi namiesto Češky Petry Cetkovskej, ktorú odstavilo pravé stehno. Čepelová, predvlani na tomto podujatí finalistka, bude v 1. kole už v pondelok približne po 17.30 h SELČ čeliť Lotyške Anastasiji Sevastovovej. Postupujúca v 2. kole vyzve lepšiu z duelu Aleksandra Kruničová (Srb.) – Samantha Stosurová (Aus.-10).

Ďalšia Slovenka Kristína Kučová, ktorá prešla kvalifikáciou, začne proti domácej Madison Brenglovej a v prípade triumfu by ju čakala úspešná zo zápasu Kateryna Bondarenková (Ukr.) – Misaki Doiová (Jap.-16). Jednotkou turnaja je nemecká obhajkyňa titulu Angelique Kerberová, dvojkou Švajčiarka Belinda Bencicová, trojkou Američanka Venus Williamsová (získala miestnu trofej už v sezóne 2004) a štvorkou Češka Lucie Šafářová.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Angelique KerberováBelinda BencicováJana ČepelováKateryna BondarenkováKristína KučováLucie ŠafářováSamantha StosurováVenus Williamsová