Cibulková pre doping naložila Šarapovovej, vôbec ju neľutuje

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Najkrajšie momenty zo štvrtého dňa na Roland Garros
Ruská tenistka Maria Šarapovová počas zápasu 2. kola na Roland Garros, v ktorom zdolala krajanku Vitaliu Diačenkovú 6:3, 6:1. Paríž, 27. máj 2015. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 4. apríla (WebNoviny.sk) – Slovenskú tenistku Dominiku Cibulková prekvapila prevaha diplomatických reakcií po prepuknutí dopingovej kauzy Rusky Marie Šarapovovej, keďže všetci si vraj v skutočnosti myslia niečo úplne iné.

„Ja som sa k tomu nevyjadrovala, lebo nechcem byť jediná, ktorá otvorene povie svoj názor na tento prípad. Poviem len toľko, že Šarapovovej mi vôbec nie je ľúto a na okruhu mi nechýba. Ona je absolútne nesympatický človek. Arogantná, namyslená a chladná osoba. Keď vedľa nej sedím v šatni, ani sa len nepozdraví,“ vyhlásila Cibulková pre denník Šport.

Magdaléna Rybáriková má o čosi miernejší pohľad, pre rovnaký zdroj k identickej téme uviedla: „V živote som nevidela, aby sa rozprávala s nejakou hráčkou alebo niektorú z nás čo i len pozdravila. Drží si neuveriteľný odstup a po turnajoch chodí ako taký duch. Osobne ju však nepoznám, a preto si netrúfam posúdiť jej ľudské vlastnosti. Niektorí ju hneď odsúdili, hoci nepoznáme úplné detaily. Bez ohľadu na to, či jej tá látka pomáhala, je pravda, že dlhé roky bola povolená. Nikdy by som nepovedala, že taká obrovská profesionálka spraví takúto amatérsku chybu a neustriehne, že meldónium pribudlo na zoznam zakázaných.“

Dvadsaťosemročná držiteľka kariérneho Grand Slamu Šarapovová 7. marca na tlačovej besede v Los Angeles oznámila, že počas januárových melbournských Australian Open mala pozitívny nález. Meldónium pribudlo na zoznam zakázaných látok Svetovej antidopingovej agentúry (WADA) s platnosťou od 1. januára 2016 a Šarapovová uviedla, že z nedbanlivosti nezaregistrovala túto zmenu.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Dominika CibulkováMagdaléna RybárikováMaria Šarapovová