Serena zatancovala v klipe pre speváčku Beyoncé

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Serena Williamsová
Serena Williamsová okrem sezón 2012 - 2015 získala ocenenie Hráčka roka aj v rokoch 2002, 2008 a 2009. Foto: SITA/AP

RÍM 9. mája (WebNoviny.sk) – Americká tenistka Serena Williamsová predviedla svoje tanečné umenie. Speváčka a herečka Beyoncé ju obsadila do videoklipu k skladbe Sorry zo svojho nového štúdiového albumu Lemonade.

„S režisérom sme známi od mojich deviatich rokov. Beyoncé tiež veľmi dobre poznám. Prišli za mnou s tým, že by ma mali radi v jednej konkrétnej piesni. ´Je o sile a odvahe a to je tvoja parketa,´ povedali mi,“ priblížila ženská svetová jednotka zrod spolupráce s Beyoncé.

„Chcela odo mňa iba toľko, aby som tancovala, bola uvoľnená a robila všetko tak, ako keby sa nik nepozeral. Začiatok nebol jednoduchý, ale postupne to zo mňa opadlo. Myslím si, že tá pieseň je veľmi silná, ale pri natáčaní bol priestor aj na zábavu,“ povedala 21-násobná grandslamová šampiónka vo dvojhre.

Serena Williamsová zo zdravotných dôvodov vynechala minulotýždňový turnaj WTA Premier Mandatory Mutua Madrid Open na antuke v španielskom Madride. Mladšia zo sestier Williamsových dosiaľ naposledy hrala 28. marca, v osemfinálovom 4. kole v americkom Miami na Floride prehrala s Ruskou Svetlanou Kuznecovovou.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe BeyoncéSerena Williamsová