Viktor Troicki stratil nervy, video je hitom internetu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viktor Troicki
Troického výstup voči rozhodcovi na Wimbledone. Londýn, 30. jún 2016. Foto: reprofoto YouTube/Sport Klub

LONDÝN 1. júla (WebNoviny.sk) – Srbský tenista Viktor Troicki z pocitu krivdy stratil vo štvrtok na Wimbledone na tráve v Londýne nervy, videá z jeho viacnásobnej tirády na adresu talianskeho empajrového rozhodcu Damiana Torellu sú hitom webu.

„Ale choď! Pozri sa na to, prosím, pozri sa na to!“ podstrkával rozčúlený Srb loptičku arbitrovi ako dôkaz, že na nej nie je biela stopa od čiary, keď Španielovi Albertovi Ramosovi-Viňolasovi uznali v koncovke zápasu 2. kola eso na kurte bez kontrolného Jastrabieho oka.

Troicki nepochodil, odpálil corpus delicti z dvorca a nahlas soptil: „Si najhorší na svete. Čo to stváraš? Videl si tú loptičku? Si taký zlý!“ V tej chvíli čelil mečbalu a neodolal – 6:3, 3:6, 3:6, 6:2, 3:6.

„Vidíš, čo si spôsobil? Si príšerný! Čo to stváraš?! Čo to stváraš?! Povedz mi, čo to stváraš?! Čo to tu stváraš?! Si najhorší zo všetkých. Vieš, čo si spôsobil?! Si idiot,“ citoval 30-ročného 27. muža renkingu The Guardian. Belehradčan hneď zamieril do úradovne hlavného arbitra posťažovať sa. Podľa Tennis-Arena.cz cestou rozmlátil raketu.

Troicki dostal pokutu v nezverejnenej výške a dodatočne sa kajal: „Viem, že to bolo príliš. Prehnal som to, ale v mojej koži by sa naštval každý. Rozhodca by tiež mal dostať sankciu. Nehovorím, že som jeho vinou prehral, ale určite som prišiel o dôležitý bod, ktorý ma mohol vrátiť do diania.“

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Viktor Troicki