Cibulková nastúpi v Stanforde, posielajú ju na medové týždne

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Dominika Cibulková sa vydala
Tenistka Dominika Cibulková prichádza na svadobný obrad do Dómu svätého Martina. Bratislava, 9. júl 2016. Foto: SITA/Marko Erd

STANFORD 19. júla (WebNoviny.sk) – Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa 9. júla vydala za Michala Navaru, už po necelých dvoch týždňoch si zahrá na turnaji WTA Premier Bank of the West Classic na tvrdom povrchu v americkom Stanforde.

Všetci sa ma pýtajú, čo tu robím. Vraj prečo nie som na svadobnej ceste. Je však stred sezóny a ja som profesionálna športovkyňa. Nemôžem teraz predsa ísť na medové týždne,“ povedala Cibulková na prezentačnej tlačovej besede, citoval ju napríklad web Tennis World.

Obrazom: Dominika Cibulková sa vydala

Ten týždeň bol úžasný. Trvalo mi potom pár dní, kým som sa dostala nazad do reality. Trénovať som začala v strede minulého týždňa. Som rada, že na tomto podujatí môžem začať trochu neskôr, pomôže mi to. Aj z tohto dôvodu som si ho vybrala,“ skonštatovala 27-ročná Bratislavčanka.

Zverenkyňa Mateja Liptáka má ako dvojka „pavúka“ voľný žreb na 1. kolo. V osemfinále ju vyzve postupujúca z duelu Poľky Urszuly Radwanskej a Ukrajinky Kateryny Bondarenkovej (prvá pôvodná možná súperka Anna Tatišviliová reprezentujúca USA sa napokon odhlásila).

Cibulková počas trávovej časti sezóny získala titul v anglickom Eastbourne, prenikla do štvrťfinále Wimbledonu a posunula sa na 12. priečku v renkingu. Ak sa v Stanforde prebojuje do semifinále, vráti sa do Top 10. Finále by jej sprievodne vynieslo 9. priečku k 25. júlu, teda posun osobného rekordu o jedno miesto.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Dominika Cibulková