Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Lyžiari
Aktuálne je na väčšine upravených zjazdoviek v priemere 20 až 30 centimetrov technického snehu. Foto: SITA/Radoslav Maťaš
5. marca 2016 SprávySlovensko od SITASITA Diskusia()

Tridsať stredísk ukončilo sezónu, lyžuje sa v 60

BRATISLAVA 5. marca (WebNoviny.sk) – Približne 30 stredísk ukončilo lyžiarsku sezónu, prípadne má obmedzené podmienky. Pri dobrých až veľmi dobrých podmienkach premávajú vleky a lanovky v 60 strediskách. Výška snehovej pokrývky dosahuje zväčša 30 až 40 cm, viac ako pol metra snehu je na Štrbskom Plese, Čertovici a Roháčoch. Lomnické sedlo, Vrátna Chleb a Chopok juh – Kosodrevina hlásia nad meter snehu.

V Jasnej, ktorá je tento víkend dejiskom vrcholového podujatia tohtoročnej sezóny Svetového pohára, je 30 až 55 cm snehu. Pre pretekárky Svetového pohára sú vyhradené zjazdovky Luková – Priehyba, Majstrovská, Májová a Biela púť. Návštevníci majú k dispozícii ďalších 45 km svahov na severnej i južnej strane. Prevádzka lanoviek je pre návštevníkov predĺžená od 7:30 do 17:00 hod.

Doprava v Demänovskej doline je organizovaná, lyžiari sa dostanú najďalej na stanicu Lúčky, odkiaľ je možné vyviezť sa lanovkou a zlyžovať na Záhradky.

Odporúčané články

V prevádzke je osemdesiat lyžiarskych stredísk Lyžiarske podmienky na Slovensku sa zlepšili

Témy

Diskusia

POZORPOZOR Aj vy patríte medzi ľudí, ktorí ešte nemajú jasno v tom koho voliť? Tak čítajte ďalej. Určite ste sa poslednú dobu stretli s rečami typu -váš hlas prepadne-... týmto nás politici strašia a naivne si myslia, že im to uveríme....
Zobraziť celú diskusiu

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Slovensko

Aktuálne témy

Odporúčame

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

OK

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...