Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Vydrží vám takto dlhšie. Foto: pixabay.com
14. februára 2016 Zaujímavosti od Webnoviny.skSITA Diskusia(0)

Týmto spôsobom sa dá uskladňovať avokádo!

reklama:
reklama:

BRATISLAVA 14. februára (WEBNOVINY) – Ak máte radi avokádo, určite túto radu oceníte. Pretože avokádo má krátku životnosť. Vzhľadom na progresiu ich dozrievania, bohužiaľ, zásobenie avokádom, keď sú v sezóne nie je možné. Avšak, toto už nemusíte riešiť! Je tu skvelý tip pre vás.

Teraz sa môžete tešiť na svoje obľúbené ovocie bez ohľadu na dobu, v ktorej si ho kúpite. Takže nabudúce ak budete mať príležitosť k nákupu lacného avokáda, tak ho jednoducho kúpte toľko, koľko môžete.

Ako skladovať avokádo:

Nechajte avokáda pri izbovej teplote po dobu 5 dní, aby dozreli. Navyše dozrievajú veľmi rýchlo, tak ich umiestnite do papierového vrecka. Tiež dozrievajú rýchlo vedľa jabĺk a banánov. Potom prekrojte ovocie, odstráňte jeho kôstku s cieľom udržať dužinu. Tieto dve polovice nechajte v šupke a potrite limetkovou alebo citrónovou šťavou. Potom umiestnite avokádo do vrecka, ktoré je vhodné do mrazničky a odstráňte z neho všetok vzduch. Takto ich vložte do mrazničky a keď ich budete potrebovať, jednoducho stlačíte ovocie jemne a ľahko ho oddelíte od šupky.

Odporúčané články

9 geniálnych tipov, ktoré ocenia všetky tehotné ženy 10 typov zeleniny, ktorú si môžete opakovane dopestovať v byte
reklama:
reklama:
reklama:

Témy

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Napíšte prvý komentár!

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Zaujímavosti

Ankety

Opäť sa začalo hovoriť o Mečiarových amnestiách, mali by ich podľa vás zrušiť?

Aktuálne témy

Autolike.sk

najAPPKY.sk

Podnikam.sk

Mňamky-recepty

NAJKY.sk

Byvanie je hra

DRAN.sk

Dámskajazda

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

OK

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...