Veľkorysý rodinný dom je možné postaviť za 35 tisíc eur

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Dom snov / Bau Holding, s.r.o.

BRATISLAVA 22. apríla (WBN/PR) – Na tohoročnej stavebnej výstave Domexpo, ktorá vyvrcholila počas uplynulého víkendu, sa mohla verejnosť presvedčiť o tom, že sny o rodinnom dome možno premeniť na skutočnosť. Až 52% mladých Slovákov túži bývať v rodinnom dome, avšak najčastejšou prekážkou býva nedostatok financií na jeho výstavbu. Minulý rok predstavil projekt START HOME trojizbový rodinný dom Stilo Start za cenu 24 999 eur, tento rok prináša novinku v podobe poschodového domu CLASS 1 za cenu 34 999 eur. Ide o 4,5-izbový dom s rozlohou 120 m2, pričom uvedená cena je stále nižšia v porovnaní s cenou väčšiny bratislavských jednoizbových bytov. Bývanie v rodinnom dome je vďaka tomu dostupné pre všetkých, ktorí aspoň raz snívali o lepšom bývaní alebo o bývaní vo vlastnom rodinnom dome a neboja sa priložiť ruku k dielu.

Spätná väzba návštevníkov stavebnej výstavy za posledných 6 rokov prezradila, že ideálne bývanie v rodinnom dome si až 82 % Slovákov predstavuje nasledovne:

• 4 až 5 izieb;

• 110 až 130 m2;

• bezstarostná výstavba;

• bezstarostné užívanie.

Po mimoriadne úspešnom minuloročnom projekte preto spoločnosť BAU holding – rodinné domy, s.r.o., pripravila úplne nový model 2-podlažného rodinného domu Class, ktorý sa pre najbližšie roky stane novým štandardom bývania na Slovensku. Tento rodinný dom má úplne všetko, čo viacčlenná slovenská rodina potrebuje pre svoje pohodlné bývanie.

Stavebné konštrukcie domu sú z certifikovaných materiálov s izoláciou o hrúbke 15 cm a 25 cm (základom je drevená rámová konštrukcia, vytvorená zo špeciálneho materiálu KVH Konstruktionvollholz, vyplnená tepelnou izoláciou, sklenou minerálnou vlnou a opláštená konštrukčnými sádrovláknitými doskami). Záruka na konštrukciu a statiku rodinného domu je až 30 rokov.

Foto: Dom snov / Bau Holding, s.r.o.

V štandardnej verzii domu je zahrnuté:

• 6-komorové okná s izolačným trojsklom;

• podlahové kúrenie;

• kvalitnú strešnú krytinu s predĺženou zárukou a životnosťou;

• v najbližšom období sa do štandardu dostane aj inteligentná inštalácia. Tá umožňuje budúcim majiteľom domu riadiť svoj dom z akéhokoľvek mobilného telefónu či tabletu a na diaľku si tak budú môcť nastaviť automatizáciu kúrenia, osvetlenia, skontrolovať a zapnúť alarm, pozrieť sa z ktoréhokoľvek miesta na svete, čo práve robí niektorý člen rodiny.

Uvedenú inteligentnú inštaláciu mohli návštevníci výstavy vidieť na vlastné oči vo vzorom dome na výstavisku a mali možnosť vyskúšať si ju v testovacej prevádzke. Rovnako tak môže spraviť akýkoľvek záujemca o nové bývanie v 7 vzorových domoch na celom území Slovenska – od Bratislavy, cez Nitru, Banskú Bystricu, Prievidzu až po Košice.

V ponuke domu CLASS 1 je pripravených aj 12 kompletných balíčkov materiálov a služieb. K presne pripraveným balíčkom materiálov sú k dispozícii detailné návody a popisy, ako zvládnuť jednotlivé dokončovacie etapy svojpomocne, s pomocou rodiny alebo priateľov. Pri základnom prevedení domu je výsledná podoba domu v rukách jeho budúceho majiteľa, ktorý ho dotvorí podľa vlastných predstáv – odhadovaná cena na dokončenie by však nemala presiahnuť viac ako 23 000 eur, a to aj vrátane základov. Záujem o domy potvrdzuje aj limitovaná ponuka 20 domov za zvýhodnenú uvádzaciu cenu, ktoré našli svojich budúcich majiteľov už počas spomínanej výstavy. Viac informácií o rodinnom dome CLASS 1 nájdu záujemcovia na stránke www.domsnov.net alebo na www.rodinnydom.net.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať