Vianoce prinesú do Tesca doteraz najväčší výber hračiek

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bez názvu
Foto: Tesco Stores SR, a.s.

BRATISLAVA 7. novembra (WBN/PR) – Najkrajšie sviatky roka Vianoce si užívajú predovšetkým deti, ktorým sa rozžiaria očká pri každom balíčku. Tesco tento rok prinesie najväčší výber hračiek, po ktorých túžia malé aj veľké deti. Hitom budú stavebnice LEGO, bábiky či plyšáci. V Tescu nebudú chýbať ani novinky – napríklad Bakugani či bábiky LalaLoopsy, ale aj exkluzívna ponuka – DVD Doba ľadová 4, autíčko/guľa Hot Wheels Ballistics Car či Batmanova jaskyňa.

Pre bábätká

Aj bábätkám určite prinesie Ježiško vianočne darčeky, hoci mu ešte samy nenapíšu list. Je teda na rodičoch a starých rodičoch, čo pre ne vyberú. Naši najmenší milujú, keď hračky vydávajú zvuky alebo svietia. V ponuke Tesco nájdete širokú ponuku interaktívnych hračiek, ktoré deti motivujú k prvým pohybom – napríklad Playgro Tunnel Gym či Lamaze Pyramid Gym. Obľúbené sú aj hrkálky a hryzadlá, v Tescu nájdete darčekové balenie pre chlapcov aj dievčatá (hryzadlá – autíčka, hryzadlá – koláčiky), ale napríklad aj hryzadlo, ktoré deťom zahrá príjemnú hudbu – Tesco Melody Teether Keys. Milou novinkou sú látkové zvieratká Fleece Toys s pribalenou dekou v rôznych farebných kombináciách.

Bez názvu
Foto: Tesco Stores SR, a.s.

Pre predškolákov a predškoláčky

Pre dievčatá, ktoré sa rady hrajú na mamičky, bude vo vianočnej ponuke Tesco napríklad Emmi bábätko s potrebami na kúpanie a kŕmenie. Chlapcov určite zaujme novinka od Mattela na našom trhu – Imaginext – nedobytný stredoveký hrad či Batmanova jaskyňa. Je to interaktívna hra s figúrkami, zvukovými a svetelnými efektmi, jednotlivé časti jaskyne či hradu je možné ovládať, napríklad otvárať padacie dvere či strieľať z dela. Vo vianočnej ponuke pre chlapcov nesmie a nebude v Tescu chýbať Bakugan, Gormity, BayBlade a pre dievčatá Little Pet Shop či My Little Pony.

Bez názvu
Foto: Tesco Stores SR, a.s.

Pre dievčatá

Hitom Vianoc budú určite bábiky Monster High. Podľa rozprávkového príbehu sú tieto bábiky dcérami rôznych príšer, napríklad Frankie Stein je dcérou samotného Frankensteina, oteckom Draculaury je zase Gróf Drakula, ale na rozdiel od neho ona krv nepije a je vegetariánka.

V Tescu nájdete aj stálicu medzi bábikami – Barbie. Tá tento rok jazdí v kabriolete alebo má za priateľa jednorožca. Novinky na Vianoce chystá aj Lego, v edícii pre dievčatá Lego Friends to bude napríklad kozmetický a kadernícky salón. Dievčatká určite pod stromčekom potešia zvieratká Zoobles z rozprávkových krajín Petagónia, Seagónia a Azoózia či bábiky LalaLoopsy zošité z rôznych kúskov látok.

Bez názvu
Foto: Tesco Stores SR, a.s.

Pre chlapcov

Hrá sa váš syn či vnúčik najradšej so stavebnicami? Alebo sa mu páčia hračky na diaľkové ovládanie či rýchle autíčka? Zo širokej ponuky v Tescu pre neho vyberiete určite ten najlepší darček. Hitom medzi stavebnicami bude istotne LEGO v rôznych edíciách od edície Ninjago, cez edíciu Pán prsteňov či Hviezdne vojny. Ak sa rozhodnete uprednostniť Lego klasiku – exkluzívne v Tescu nájdete LEGO Recyklačný nákladiak, ktorý naučí deti triediť odpad. S novinkou prichádza aj Hot Wheels – opäť iba v sieti Tesco nájdete Hot Wheels BALLISTICS CAR – auto, ktoré sa vo veľkej rýchlosti mení na guľu a naopak. Hračky na diaľkové ovládanie zabavia nielen chlapcov, ale aj ich oteckov. Tipom na darček je napríklad vrtuľník Air Spiral Helicopter.

Bez názvu
Foto: Tesco Stores SR, a.s.

Tipy na darčeky pre nerozhodných

Ak ste sa stále nerozhodli či si neviete z bohatej ponuky vianočných tipov na detský darček vybrať, vieme vám pomôcť. Pre nerozhodných ponúkame tipy, ktoré zaručene potešia ktorékoľvek dieťa. Prvým tipom je jedinečná novinka Snowboggies– nafukovacie boby s motívmi zvieratiek (tučniak či ľadový medveď).

Alebo filmový hit roka – Doba ľadová 4, ktorá práve pred Vianocami vyjde aj na DVD s extra bonusmi. Toto DVD nájdete exkluzívne len v Tescu. A k tomu môžete pribaliť niektorého z plyšových hercov z Doby ľadovej, samolepky či puzzle s týmto motívom.

Bez názvu
Foto: Tesco Stores SR, a.s.
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Tesco