Leto v znamení intímnej pohody

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať

Bratislava 11. augusta 2016 (WBN/PR) – Cítiť sa bezstarostná a krásna celé leto, po dlhých týždňoch strávených v kancelárii, kedy konečne prežívate vytúžený čas pri vode, je jasným cieľom každej z nás. Nie je viac sexi období, užite si ho. Buďte sebavedomá, odvážna, buďte svoja a leto si nenechajte ničím pokaziť a už vôbec nie prípadnou vaginálnou infekciou, ktorá sa nám do života občas pripletie. Už si nemusíte lámať hlavu nad tým, či vás trápi bakteriálna alebo kvasinková infekcia. Existuje totiž riešenie, ktoré prináša podporu pri oboch typoch vaginálnej infekcie.

Nepodceňujte silu ženskosti a intimity s ňou spojenú, robia nás ženy také, aké sme – krásne a jedinečné. Buďte pyšná na svoju výnimočnosť a majte sa rada. Ak je žena v súhre s vlastným telom a svoje intímne ja v sebe rozmaznáva, krása z nej len vyžaruje a pozitívny vplyv na zdravie sa dostaví. Takým ženám nenarušia bezstarostnosť leta ani prípadné vaginálne infekcie. Vedia totiž, kde hľadať šetrnú a spoľahlivú podporu pri týchto problémoch. Volá sa Idelyn® Beliema®.

Intímna pohoda – značka bezstarostne

Ak sa dostavia nepríjemné príznaky vaginálnej infekcie ako sú svrbenie, pálenie, začervenanie intímnych partií či nepríjemné pocity pri sexe, šetrite energiou i časom a netrápte sa snahou rozoznať, o aký typ infekcie sa jedná. Siahnite po prípravkoch, ktoré prinášajú podporu pri oboch typoch vaginálnych infekcií, ako kvasinkových, tak bakteriálnych. Pri nepríjemných prejavoch prináša úľavu intímny krém Idelyn® Beliema®. Vaginálne tablety Idelyn® Beliema® potom pomôžu obnoviť infekciou narušenú prirodzenú vaginálnu mikroflóru. Svoje intímne partie rozmaznávajte penivým intímnym gélom Idelyn® Beliema® určeným pre každodennú intímnu starostlivosť.

Tri tipy, ktoré vám spríjemnia leto

Leto znamená bezstarostnosť, slobodu, odvahu žiť naplno, skúšať nové outfity a ukazovať svoju krásu, pretože každá žena je krásna. Pripravili sme tri malé tipy na leto, ktoré vám pomôžu predchádzať nepríjemným vaginálnym infekciám. Aby vaše bezstarostné ja nič neohrozovalo.

1. Trendy leta – vzdušne, sexi a slobodne

Byť krásna za každých okolností a zladiť outfit do posledného detailu je dennodennou výzvou pre každú ženu. Keď budete stáť pred šatníkom, zamyslite sa však aj nad materiálmi, ktoré zvolíte. Vyberajte také, v ktorých sa budete aj v sparnom lete cítiť príjemne. Vyhnite sa najmä umelým materiálom, tesnej a nepriedušnej spodnej bielizni či oblečeniu vyrobenom zo syntetiky. Voľte vzdušnosť, užívajte si šaty a sukne. Nie je lepšia cesta, ako sa cítiť nespútaná. Skúste v noci spať tak, ako vás príroda stvorila a nechajte svoje telo dýchať. Budete prekvapená, aká je to príjemná zmena.

2. Ovlažte telo na dvakrát

Vidíte na pláži sprchu? Neváhajte a po kúpaní sa ovlažte aj pod ňou. Pomôže vám zmyť nečistoty a baktérie, ktoré do svojho tela pustiť rozhodne nechcete. A ak máte práve menštruáciu, vymeňte si tampón akonáhle vyjdete z vody. Niet nad pocit sviežosti a čistoty.

3. Do sucha

Len čo opustíte osviežujúce vlny, túžite oddať svoje telo odpočinku na ležadle alebo v bare na pláži. Než sa tam vydáte, venujte ešte chvíľku svojím intímnym partiám. V mokrých plavkách sa darí kvasinkám, o ktoré rozhodne v podobe kvasinkovej infekcie nestojíte. Držte preto svoje intímne partie v suchu! Siahnite po ďalšom modeli bikín alebo svoje telo nastavte slnku, ktoré plavky rýchlo vysuší.

Myslite na pohodlie svojej vagíny a starajte sa o ňu, veď práve intimita nás ženy robí takými, aké skutočne sme – ženské a krásne.

Viac informácií nájdete na www.idelyn.sk.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať