V Michalovskom okrese sa stali dve vážne nehody, vodič Renaultu zahynul a motorkár je ťažko zranený

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
POLÍCIA: Dopravná nehoda
Tragická dopravná nehoda sa stala v nedeľu v Michalovskom okrese. Napoludnie medzi Michalovcami a Zemplínskou Širokou havaroval 42-ročný vodič Renaultu Thalia. Vodič zišiel z cesty, vošiel do priekopy a auto sa pravdepodobne viackrát prevrátilo cez strechu. Vodič z vozidla vypadol, zomrel počas prevozu do nemocnice. Michalovce, 9. apríl 2017. Foto: SITA/KR PZ Košice

BRATISLAVA/MICHALOVCE 10. apríla (WebNoviny.sk) – Dve vážne nehody sa stali v nedeľu v Michalovskom okrese. Napoludnie medzi Michalovcami a Zemplínskou Širokou havaroval 42-ročný vodič Renaultu Thalia.

Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, vodič zišiel z cesty, vošiel do priekopy a auto sa pravdepodobne viackrát prevrátilo cez strechu. Vodič z vozidla vypadol, zomrel počas prevozu do nemocnice.

Pred obcou Oborín havaroval predpoludním 46-ročný motocyklista na Aprilii. Motorkár zrejme neprispôsobil rýchlosť, po prejdení zákruty vyletel z cesty a spadol. Skončil s ťažkými zraneniami, zobrali mu krv na toxikologické vyšetrenie. Presné okolnosti oboch nehôd vyšetrujú.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať