Úspech slovenskéj spoločnosti McCarter na celosvetovej výstave potravín a nápojov Anuga 2017

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bodyfuture_veggie_milk_trio.jpg
foto: McCarter
Bratislava, 18.10.2017 ( WBN/PR ) – Slovenský výrobca McCarter obstál v konkurencií vyše 7.400 vystavovateľov a získal cenu za inovácie na najväčšej a najdôležitejšej celosvetovej výstave potravín a nápojov Anuga 2017.

Výstava, ktorú si prišlo pozrieť viac ako 165.000 návštevníkov z takmer 200 krajín sveta, sa uskutočnila tento mesiac v nemeckom Kolíne nad Rýnom. Slováci si tak na konto pripísali svoj šiesty úspech v rade, tentokrát v inovatívnej kategórií funkčných rastlinných mliek. Informoval o tom predseda predstavenstva spoločnosti McCarter Milan Pašmik.

„Tento rok sme obstáli v konkurencií vyše 7.400 vystavovateľov. Do súťaže nových produktov, sa prihlásilo takmer 2.300 inovácií z celého sveta. Porota z nich vybrala 67, z toho osem nápojov a nás medzi nimi. Aj tento rok medzi trendy patria proteíny alebo vegetárianske/vegánske potraviny a nápoje. Do našich funkčných rastlinných mliek sa nám podarilo skĺbiť všetky tieto trendy a pridali sme aj niečo navyše. Viacerí odborníci nám blahoželali s dodatkom, že sme pravdepodobne jediná firma na svete, ktorej produkt dosiahol už šieste víťazstvo po sebe na najväčších svetových potravinárskych výstavách,“ priblížil Pašmik.

Ako ďalej uviedol, produkty Body&Future kokosové a mandľové funkčné rastlinné mlieka obsahujú okrem pridaných proteínov aj Chia semienka, čerstvo lisovanú šťavu, kúsky ovocia, zeleninové pyré a ovocné drene. „Sú obohatené o minerály a vitamíny a sú zdrojom tukov z olejnatých semien a orechov a od konca októbra budú k dispozícií aj obyvateľom Slovenskej a Českej republiky a to v troch príchutiach,“ dodal na záver Pašmik.

 

 

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať