Drevorubačské párance sú najchutnejším národným jedlom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Recept na bohastvo
Foto: TV Joj

BRATISLAVA 8. októbra (WEBNOVINY) – Najlepšou národnou špecialitou kulinárskej šou Recept na bohatstvo sú drevorubačské párance.

Šesťdesiatpäťročná Anna Zorvanová z Pukanca recept zdedila od svojho otca drevorubača, ktorý si tak svojho času dobíjal v horách energiu. „Pani Anna ukázala to, že kde je skutočnosť, nemusí sa s tým robiť vôbec nič, pretože sa to predáva úplne samo,“ povedala porotkyňa a najvplyvnejšia žena českých médií Libuše Šmuclerová.

Ani marketingoví odborníci na produkte nič nezmenili a do predaja by sa tak dostal aj s pôvodným názvom rodáčky z Pukanca. „Doniesli ste hotový produkt, ktorý predstavuje niečo výdatné, tradičné a slovenské. My sme mohli urobiť akurát to, aby sme to neskazili,“ znela rada z reklamnej agentúry, ktorá produktu pripravila logo a uvádzaciu promo akciu.

Za českú stranu sa do finále kategórie národných špecialít dostal hovädzí chvost Zdeňka Krejčího, ktorý marketingoví experti radšej premenovali na Toreádorov chvost. „Je to vojna najvyššej úrovne, obaja ste profesionáli a pripravili ste nám gastronomické orgie,“ povedal český gastro odborník Pavel Maurer.

Najbližšie sa v kulinárskej šou otvorí ďalšia kategória o najlepšie predjedlá. Televízia JOJ opätovne presunula vysielanie premiérovej časti kulinárskej šou zo soboty na nedeľu popoludní, kde doteraz vysielala sobotnú reprízu šou.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie TV JOJ