Víťazný dezert súťaže cukrárov o vytvorenie receptu na Bratislavský korunovačný dezert 2024, ktorý predstavili Bratislava Tourist Board s klubom Gurmán na tlačovej konferencii v bratislavskej cukrárni Asheri. Bratislava, 13. marec 2024.Foto: SITA/Milan Illík
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Víťazný dezert súťaže cukrárov o vytvorenie receptu na Bratislavský korunovačný dezert 2024, ktorý predstavili Bratislava Tourist Board s klubom Gurmán na tlačovej konferencii v bratislavskej cukrárni Asheri. Bratislava, 13. marec 2024.Foto: SITA/Milan Illík
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Víťazný dezert súťaže cukrárov o vytvorenie receptu na Bratislavský korunovačný dezert 2024, ktorý predstavili Bratislava Tourist Board s klubom Gurmán na tlačovej konferencii v bratislavskej cukrárni Asheri. Bratislava, 13. marec 2024.Foto: SITA/Milan Illík
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Cukrári pripravujú víťazný dezert súťaže cukrárov o vytvorenie receptu na Bratislavský korunovačný dezert 2024, ktorý predstavili Bratislava Tourist Board s klubom Gurmán na tlačovej konferencii v bratislavskej cukrárni Asheri. Bratislava, 13. marec 2024.Foto: SITA/Milan Illík
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Cukrári pripravujú víťazný dezert súťaže cukrárov o vytvorenie receptu na Bratislavský korunovačný dezert 2024, ktorý predstavili Bratislava Tourist Board s klubom Gurmán na tlačovej konferencii v bratislavskej cukrárni Asheri. Bratislava, 13. marec 2024.Foto: SITA/Milan Illík
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zodpovedná vedúca cukrárne Asheri Yana Asheri (vpravo) počas tlačovej konferencie v cukrárni Asheri v Bratislave, na ktorej predstavila víťazný dezert súťaže cukrárov o vytvorenie receptu na Bratislavský korunovačný dezert 2024. Bratislava, 13. marec 2024.Foto: SITA/Milan Illík
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zodpovedná vedúca cukrárne Asheri Yana Asheri počas tlačovej konferencie v cukrárni Asheri v Bratislave, na ktorej predstavila víťazný dezert súťaže cukrárov o vytvorenie receptu na Bratislavský korunovačný dezert 2024. Bratislava, 13. marec 2024.Foto: SITA/Milan Illík
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zľava: Zodpovedná vedúca cukrárne Asheri Yana Asheri, predseda predstavenstva Bratislava Tourist Board (BTB) Vladimír Grežo, a vydavateľ Gurmána na Slovensku Radoslav Nackin počas tlačovej konferencie Bratislava Tourist Board a klubu Gurmán v cukrárni Asheri v Bratislave, na ktorej predstavili víťazný dezert súťaže cukrárov o vytvorenie receptu na Bratislavský korunovačný dezert 2024. Bratislava, 13. marec 2024.Foto: SITA/Milan Illík
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zľava: Predseda predstavenstva Bratislava Tourist Board (BTB) Vladimír Grežo, zodpovedná vedúca cukrárne Asheri Yana Asheri a vydavateľ Gurmána na Slovensku Radoslav Nackin počas tlačovej konferencie Bratislava Tourist Board a klubu Gurmán v cukrárni Asheri v Bratislave, na ktorej predstavili víťazný dezert súťaže cukrárov o vytvorenie receptu na Bratislavský korunovačný dezert 2024. Bratislava, 13. marec 2024.Foto: SITA/Milan Illík
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Cukrárka pripravuje víťazný dezert súťaže cukrárov o vytvorenie receptu na Bratislavský korunovačný dezert 2024, ktorý predstavili Bratislava Tourist Board s klubom Gurmán na tlačovej konferencii v bratislavskej cukrárni Asheri. Bratislava, 13. marec 2024.Foto: SITA/Milan Illík
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Cukrári pripravujú víťazný dezert súťaže cukrárov o vytvorenie receptu na Bratislavský korunovačný dezert 2024, ktorý predstavili Bratislava Tourist Board s klubom Gurmán na tlačovej konferencii v bratislavskej cukrárni Asheri. Bratislava, 13. marec 2024.Foto: SITA/Milan Illík
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Cukrár pripravuje víťazný dezert súťaže cukrárov o vytvorenie receptu na Bratislavský korunovačný dezert 2024, ktorý predstavili Bratislava Tourist Board s klubom Gurmán na tlačovej konferencii v bratislavskej cukrárni Asheri. Bratislava, 13. marec 2024.Foto: SITA/Milan Illík
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Príprava víťazného dezertu súťaže cukrárov o vytvorenie receptu na Bratislavský korunovačný dezert 2024, ktorý predstavili Bratislava Tourist Board s klubom Gurmán na tlačovej konferencii v bratislavskej cukrárni Asheri. Bratislava, 13. marec 2024.Foto: SITA/Milan Illík
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Víťazný dezert súťaže cukrárov o vytvorenie receptu na Bratislavský korunovačný dezert 2024, ktorý predstavili Bratislava Tourist Board s klubom Gurmán na tlačovej konferencii v bratislavskej cukrárni Asheri. Bratislava, 13. marec 2024.Foto: SITA/Milan Illík
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať