Predĺženie registrácií benefitov na zimu 2010/2011

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Registrácia TMR benefity logo
registrácia TMR benefity logo

BRATISLAVA 15. decembra (WBN/PR) – Registrácia benefitov Akcionárskeho klubu TMR sa predlžuje o 5 dní, čo ocenia všetci akcionári, ktorí doteraz nestihli svoje benefity na stránke www.tmr.sk registrovať.

V zmysle podmienok Akcionárskeho klubu TMR majú všetci akcionári, ktorí nakúpili do 31.10.2010 minimálne 25 akcií TMR, nárok čerpať si benefity už v zimnej sezóne 2010/2011. Výhoda čerpania benefitov vrámci tzv. Akcionárskeho klubu predstavuje zhodnotenie investície akcionára v hodnote až do cca 10%.

Termín na uplatňovanie benefitov na elektronickej web aplikácii na stránke www.tmr.sk bol stanovený do 15.12.2010 hlavne z dôvodu, aby si akcionári ešte pred hlavnou zimnou sezónou pohodlne zo svojho domova rezervovali svoje benefity.

„Naši akcionári majú vďaka benefitom tento rok lyžovačku ešte dostupnejšiu. Predvianočné obdobie je často spájané so zhonom. Aj z toho dôvodu, aby sme našim akcionárom dali niekoľko dní na registráciu naviac, sme sa rozhodli umožniť vypĺňanie rezervačných formulárov na našej webstránke o 5 dní dlhšie, teda do pondelka 20.12.2010“, povedal Bohuš Hlavatý, predseda predstavenstva TMR.

„Budeme radi, ak to budú vnímať ako malý, dobrý darček, lebo získavajú čas – dva pracovné dni a jeden plný víkend naviac, aby si klikli na web aplikáciu TMR a uplatnili si svoje nároky v zmysle podmienok Akcionárskeho klubu. Sám som veľmi pracovne vyťažení, čas je pre mňa tým čo mi často krát chýba, verím, že naše rozhodnutie predĺžiť akceptácie ocenia mnohí naši akcionári, ktorí si nechávali vyplnenie registračného formulára na posledné dni“, doplnil Hlavatý.

Elektronický formulár na uplatňovanie benefitov si akcionár môže v zmysle upraveného termínu registrácií vyplniť až do 20.12.2010. Vyplnenie formulára zaplní len niekoľko minúť času. Benefit vo forme skipasu môže akcionár použiť aj ako vianočný darček, nakoľko systém mu umožňuje určiť oprávnenú osobu na čerpanie benefitu, ktorou nemusí byť osobne akcionár TMR, ale napríklad aj obdarovaná osoba.

Tatry mountain resorts, a.s. už teraz pripravuje akcionárske benefity pre rok 2011/2012. Bude o nich informovať na svojej web stránke www.tmr.sk.

Iné formy, cez ktoré si akcionár môže zhodnocovať svoju investíciu do akcií TMR, je napríklad potenciálny rast ceny akcie v dôsledku úspešnej realizácie investičnej stratégie spoločnosti, ako aj stabilnou dividendovou politikou prinášajúcou výnosy vo forme dividend, čo sú zároveň dva ďalšie dôležité ciele spoločnosti TMR.

Spoločnosť Tatry mountain resorts a.s. je najväčším subjektom v oblasti cestovného ruchu na Slovensku, ktorá vlastní a prevádzkuje atraktívne lyžiarske strediská a hotely v oblasti Nízkych a Vysokých Tatier. Patria sem strediská Jasná Nízke Tatry a hotely Grand Jasná, Tri studničky a Ski Záhradky, vo Vysokých Tatrách spoločnosť TMR vlastní a prevádzkuje strediská Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a Liptovská Teplička a hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica a Grandhotel Starý Smokovec. Do týchto dní investovala spoločnosť Tatry mountain resorts do uvedených stredísk vyše 70 mil. Eur a ďalších 65 miliónov má prispieť k zvýšeniu štandardu a návštevnosti našich hôr v najbližších rokoch.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Tatry Mountain Resorts, a. s.