Bratislavčania nechcú prísť o nočný život, bude Party u Rada

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Mesto bratislava
Foto: facebook.com

BRATISLAVA 21. septembra (WebNoviny.sk) – Ľudia na sociálnej sieti Facebook reagujú na rozhodnutie poslancov bratislavského Starého mesta na čele so starostom Radoslavom Števčíkom, ktorí v utorok rozhodli o zmene otváracích hodín prevádzok a obchodov v Starom Meste.

Podľa nového návrhu všeobecne záväzného nariadenia (VZN) budú prevádzky otvorené do 22:00. Tie prevádzky, ktoré splnia určité technické opatrenia, budú otvorené cez týždeň do polnoci a cez víkend do jednej hodiny po polnoci. Prevádzky v pivničných priestoroch budú otvorené do 5:00 ráno.

Na Facebooku už takmer 5000 ľudí (údaj zo stredajšieho obeda) avizuje účasť na akcii „Party u Rada“, ktorá sa bude konať v piatok 23. septembra od 22:00 a potrvá do sobotňajšieho rána.

„Môj kamarát a kolega Rado pravidelne pozýva celú Bratislavu na svoj byt na nábreží, ale vždy ostane smutný keď ho všetci nechajú v štichu a idú žiť do mesta. Rozhodol sa preto zakročiť radikálne, zatvorením podnikov v centre. V Bojniciach, odkiaľ Rado pochádza, aj pumpu zatvárajú o desiatej, takže vďaka tejto zmene sa bude konečne cítiť ako doma:). Vítaní sú všetci na jeho oslave, ktorá bude trvať od desiatej večer do rána. Tvrdil mi aj to, že plánuje takéto besiedky organizovať pravidelne každý piatok, takže sa máme na čo tešiť. Vidíme sa v piatok!“

Zúčastníte sa aj vy?

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie WBN