USA: Rachel Weisz lesz a főhős Jolie helyett

POZSONY, szeptember 5. (WEBNOVINY) – Alfonso Cuarón jövőre készülő sci-fi-je számára Rachel Weisz angol színésznőt kéri fel. Azután döntött így, hogy Angelina Jolie hivatalosan is visszalépett a szereptől. Jolie alakította volna a főszerepet, megszemélyesítve egy űrexpedíció utolsó életben maradt tagját, aki vissza szeretne jutni a Földre. A Latino Rewiew.com honlap szerint Cuarón mihamarabb találkozni akar a 40 éves Rachel Weisszel, hogy megbeszéljék a lehetséges együttműködést. A Warner Brothers Jolie visszalépése után azonnal több sztárt is megszólított, köztük van pl. Sandra Bullock, Natalie Portman, Naomi Watts, Marion Cotillard, Carey Mulligan, Scarlett Johansson, Sienna Miller, Abbie Cornish, Rebecca Hall, Olivia Wilde vagy Blake Lively is.

A női főszereplő csaknem végig egyedül lesz a filmben, a férfi főszereplőre, Robert Downey Jr. személyében lényegesen kisebb szerep hárul. A filmet 2012-ben szeretnék bemutatni a mozikban, a forgatást jövőre kezdenék, miután Downey befejezi a Sherlock Holmes 2. felvételeit.

Az információt az aceshowbiz.com honlap tette közzé.

SITA

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Viac k osobe Alfonso CuarónAngelina JolieBlake LivelyMarion CotillardNaomi WattsNatalie PortmanOlivia WildeRachel WeiszRobert Downey Jr.Sandra BullockScarlett JohanssonSienna Miller