Vo vinárni Bakchus začína husacia sezóna 2011

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať

BRATISLAVA 30. augusta (WBN/PR) – Ak hľadáte výborné jedlo v kombinácii s naozaj peknými priestormi, určite navštívte Bakchus vináreň na Hlbokej ceste v Bratislave, ktorá sa stala súčasťou nového komplexu Hlboká 7. Na jeseň sú pripravené kačacie a husacie dobroty, ktorými nadväzujeme na dlhoročnú tradíciu hodov.

Na obed alebo na večeru si môžete dať napríklad kačacie stehno s karamelizovanou červenou kapustou a lokšami, grilované husacie prsia s restovanou hlivou a špenátom, pečené husacie stehno s dusenou baby kapustou a chlpatými knedľami na omáčke z červeného vína alebo na objednávku aj celú pečenú kačicu alebo hus pre viac ľudí.

Pre tých, ktorí vybehnú iba na pohárik dobrého vína je na zahryznutie pripravená mastená lokša, kačacia pečeň na cibuľke, lokša plnená husacou pečeňou , makom alebo makovo-višňová štrúdľa.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať