Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Slovenský reprezentant v alpskom lyžovaní Adam Žampa. Foto: SITA/Jozef Jakubčo
24. augusta 2015 ŠportOstatné športy od SITASITA Diskusia(0)

Žampovcom sa u protinožcov darí, Adam stál trikrát na pódiu

PERISHER 24. augusta (WEBNOVINY) – Slovenskej bratskej dvojici Adamovi a Andreasovi Žampovcom sa mimoriadne darí na pretekoch Austrálsko-novozélandského pohára v zjazdovom lyžovaní v austrálskom stredisku Perisher.

Starší a skúsenejší Adam si pripísal tri pódiové umiestnenia v rovnakom počte štartov: vo víkendových slalomoch bol tretí a prvý, v pondelkovom obrovskom slalome nenašiel konkurenta.

Mladší Andreas obsadil v slalomoch 19. a 8. miesta, v obrovskom slalome zaostal za bratom Adamom o šesť stotín sekundy a klasifikovali ho na druhej pozícii.

Austrálsko-novozélandský pohár – Perisher (Aus.) – výsledky:

Slalom – sobota 22. augusta: 1. Robby Kelley (USA) 1:43,94 min, … 3. Adam Žampa +3,30 s, 19. Andreas Žampa (obaja SR) +22,75

Slalom – nedeľa 23. augusta: 1. Adam Žampa 1:47,52 min, … 8. Andreas Žampa (obaja SR) +1,99 s

Obrovský slalom – pondelok 24. augusta: 1. Adam Žampa 1:54,64 min, 2. Andreas Žampa (obaja SR) +0,06 s

Odporúčané články

Slovenská lyžiarka Kantorová začala sezónu troma víťazstvami Žampovci sa pripravia na Novom Zélande, čaká ich tvrdá drina

Témy

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Napíšte prvý komentár!

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Ostatné športy

Ankety

Opäť sa začalo hovoriť o Mečiarových amnestiách, mali by ich podľa vás zrušiť?

Aktuálne témy

DRAN.sk

najAPPKY.sk

Mňamky-recepty

Autolike.sk

Dámskajazda

Byvanie je hra

NAJKY.sk

Podnikam.sk

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

OK

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...