Zlatan Ibrahimovič je po dlhodobom zranení pripravený opäť hrať

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič v drese Manchestru United. Foto: archívne, SITA/AP.

MANCHESTER 17. novembra (WebNoviny.sk) – Švédsky kanonier v službách Manchestru United Zlatan Ibrahimovič je pripravený zasiahnuť do sobotňajšieho domáceho zápasu proti Newcastlu (18.30 h SEČ) v 12. kole najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League.

Povedal to tréner José Mourinho. Tridsaťšesťročný útočník si v apríli zranil koleno a pôvodne nemal byť k dispozícii minimálne do konca tohto roka. „Červení diabli“ s ním preto v lete nepredĺžili platnosť kontraktu a Ibrahimovič opustil káder. Vedenie ManUtd však neskôr prehodnotilo názor a opäť ho angažovalo.

V sobotu môže Mourinho počítať aj ďalšími dvoma dlhodobými doterajšími maródmi – Marcosom Rojom a Paulom Pogbom. Prvý menovaný laboroval rovnako ako Ibrahimovič od apríla s kolenom, Pogba si od 12. septembra liečil zranenie zadného stehenného svalu.

„Všetci traja sú už k dispozícii. Paulove kvality majú vplyv na naše výkony. Môžete porovnať Manchester s ním a bez neho,“ citovala Mourinha BBC. „V predchádzajúcej sezóne odohral Zlatan každú minútu, ktorú mohol. Naučili sme sa hrať bez neho, no teraz ho, samozrejme, vítame späť,“ dodal portugalský kouč.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe José MourinhoZlatan Ibrahimovič
Firmy a inštitúcie Manchester United