Hnutie Sme rodina bude presadzovať predčasné voľby, kozmetické zmeny vo vláde nepomôžu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Milan Krajniak
Poslanec NR SR Milan Krajniak (Sme rodina). Foto: archívne, SITA/Marek Mrviš

BRATISLAVA 4. marca (WebNoviny.sk) – Jediným politickým východiskom zo súčasnej situácie sú predčasné voľby. Na sociálnej sieti to uviedol poslanec Milan Krajniak z hnutia Sme rodina s tým, že ide o stanovisko, ktoré bude hnutie prezentovať na rokovaní s prezidentom.

„Kozmetické zmeny na jednotlivých postoch vo vláde nedokážu obnoviť dôveru ľudí v spravodlivé fungovanie štátu. V čase, keď ľudia na Slovensku žijú z 300-eurových dôchodkov a 500-eurových platov, je nemysliteľné, aby štátne peniaze, ktoré majú slúžiť ľuďom, namiesto toho ďalej končili na účtoch talianskych alebo slovenských mafií,“ uviedol Krajniak.

Na Slovensku sa podľa Sme rodina musia cítiť dobre a doma slovenskí občania, a nie mafie. „Sme rodina preto za jediné rozumné východisko z takejto situácie považuje predčasné voľby a poslanci za Sme rodina budú v parlamente za predčasné voľby hlasovať,“ dodal.

Riešením súčasnej napätej situácie v krajine je buď rozsiahla rekonštrukcia vlády, alebo predčasné voľby. Vo vyhlásení to dnes uviedol prezident Andrej Kiska. Podľa vlastných slov chce začať rokovania s predsedami politických strán o tom, ako si predstavujú budúcnosť krajiny.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Andrej KiskaJán KuciakMilan Krajniak
Firmy a inštitúcie Sme rodina - Boris Kollár